zaterdag 23 april 2011

The Powerfest

Goodmorning sunshines! Nu ik dit begin te schrijven is het 8.23, eigenlijk veel te vroeg om wakker te zijn maar ik voel me zwaar kut. Ik hoest mezelf letterlijk naar het kotsen, menstruatiepijn en ik heb in tijden niet zo slecht geslapen en daarom vond ik dat ik mezelf maar eens ging opvrolijken met een post.

Voor elke metal- en/of rockfanaat zal dit niet zo heel raar in de oren klinken denk ik? Een van de tofste festivals van het jaar: The Powerfest. & Raad is wie daar heen gaat?! Ja, dus, ik met mijn lieve Sam. Haha, vanavond ticket kopen en over iets meer dan een maand zullen wij richting Amsterdam rijden om helemaal los te gaan. Dat betekend dat ik focking Bring me the Horizon ga zien en oeeeh, liefde. Natuurlijk ook meer bands, maar ik vond BMTH het tofst. Ik mag lekker €40,- gaan betalen but i don't care want ik ga gewoon een geweldige dag te gemoed.

& Jullie? Ooit naar een festival geweest? Zoja, welke en voor welke band of artiest ging je vooral? Laat het me weten!

Peace, Nadine 

1 opmerking:

  1. Wel, ik ga never naar festivals ofzo. Shame on me, dat ik die bands niet eens ken die op Powerfest komen! Have much fun anyway! <3

    BeantwoordenVerwijderen