dinsdag 7 juni 2011

Hellyeah, POWERFEST!

HELLO EVERYBODY!

Afgelopen zondag was The Powerfest in Melkweg, te Amsterdam en ik ben zo freaking blij dat ik geweest ben. Ik ging met Sam en Sam is tof, en samen met haar was het geweldig! Dus ik ga jullie even een verslagje geven:

We reden rond 12 uur aan, raakte in Amsterdam verdwaalt omdat de straatnaam niet in ons navigatiesysteem stond (achterlijke straatnamen ook..) en toen heeft mijn lieve stiefpa ons even er heen geloodst via de telefoon. Mam heeft ons afgezet voor de schouwburg en daarna zijn Sam en ik samen naar de Melkweg gelopen. Daar kwamen we mensen tegen die ik kende, even praatje met eentje gemaakt en gingen naar binnen. Rond gekeken, naar het eerste bandje geluisterd, nog meer rondgekeken. Naar Rise To Remain geluisterd, ergens ook nog CD's van Bring Me The Horizon gekocht (Sam één en ik één) en uiteindelijk in de rij gaan staan voor de handtekeningen van BMTH op onze cd's. & Het wachten was het waard, want we kregen ze. Wij natuurlijk heel blij. Haha, wij weer terug naar beneden, richting de oude zaal. Stond er een mega rij, damn, arme mensjes kregen geen handtekening want er waren maar een paar mensen die de kans kregen. Wij drinken halen en gingen toen vooraan zitten. Anti-Flag was echt tof. Het is een anarchistische band uit Pennsylvania en dat was denk ik ook wel een beetje te merken. De drummer ging op een gegeven moment gewoon tussen het publiek drummen en de leadzanger kwam langslopen. Daarna kwam Escape The Fate, alleen ik had al heel lang niet meer naar ze geluisterd dus ik kende echt maar weinig en dat was echt balen, maar toch waren ze tof. Na even wachten kwam Bring Me The Horizon. Dát was gewoon echt gaaf. Oliver Sykes lacht echt lief, mensen zongen keihard mee met Blessed With A Curse en Diamonds Aren't Forever. Hielden ze op, iedereen roepen: 'We want more', kwamen ze terug (adoh) en toen nog gespeeld. Naja, het was gewoon gaaf en het voelde echt awesome. Beste festival dat ik gehad heb. Na BMTH naar de wc geweest en toen naar buiten, buiten gewacht en stiefpa kwam ons na een tijdje ophalen. Weer terug naar huis, maar ik zal het niet meer vergeten. Sam had namelijk ook nog is plectrums gekocht van BMTH en ik heb er ook een gekregen, dus daar maken we kettingen van, aangezien ik geen gitaar speel. Haha.

Ik wilde jullie dit gewoon vertellen, dan konden jullie misschien nog even mee genieten of jaloers zijn of weet ik het. Haha, foto's van de handtekeningen, plectrum en kaartje + toegangsbewijs komen morgen denk ik!

Peace, Nadine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten